8 NOLU MESLEK GRUBU KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

8 NOLU MESLEK GRUBU KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Haber Tarihi: 09.06.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 8 Nolu Sigorta ve Finans Hizmetleri Meslek Grubu üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltılı toplantı 6 Haziran 2015 tarihinde Matisse Restorantta düzenlendi.

Kahvaltıda meslek grubu üyelerine yönelik konuşma yapan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, kruvaziyer liman ve Fethiye’ye üniversite kurulması hakkında açıklama yaptı.

Ulaştırma Bakanlığı yetkililerinin, kruvaziyer liman için iki alan üzerinde durduğunu belirten Arıcan, alanlar hakkında fizibilite raporu hazırlanacağını ve hazırlanan raporun sonucuna göre yerin belirleneceğini ifade etti.

Akif Arıcan konuşmasında üniversite çalışmalarına da yer verdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi inşaatının devam ettiğini belirten Arıcan, Fethiye’ye bir fakülte daha kurulmasının Bakanlar Kurulu’nun onayından geçtiğini söyledi. Arıcan, Fethiye Sağlık Meslek Yüksek Okulu’nun da fakülteye dönüştürülerek Fethiye üniversitesi için gerekli alt yapının oluşturulacağını ifade etti.