8 Nolu Meslek Komitesinden Belediyeleri Ziyaret - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

8 Nolu Meslek Komitesinden Belediyeleri Ziyaret

Haber Tarihi: 09.03.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) 8 Nolu Gıda ve İçecek Maddeleri Perakende Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Tokgöz, meslek komitesi üyesi Burhanettin Tuna ve odamız üyesi Muzaffer Bilgiç, Çiftlik, Üzümlü ve Çamköy Belediye başkanlarına ziyarette bulundular.

Beldelerinde büyük alışveriş merkezi bulundurmayan ve bunların açılmasına direnç gösteren Çiftlik Belediye Başkanı Halil Doğan, Üzümlü Belediye Başkanı Önder Genç ve Çamköy Belediye Başkanı Bekir Eser`e hediyelerini ve plaketlerini veren odamız üyeleri, başkanlara teşekkürlerini ileterek, "Yerel esnafa vermiş olduğunuz desteklerden ötürü teşekkürü sizlere borç biliriz. AVM`ler ekonomimize zarar veriyor, bölgemizin gelişmesini engelliyor. İlçemizde kazanılan para dışarı gitmemeli. İnsanlar büyük marketlerin ucuz olduğunu düşünerek olardan alışveriş yapıyorlar ama fiyat araştırması yaparlarsa bunun gerçek olmayacağını görecekler. Gelin paramız başka insanların cebine girmesin. Yerel esnafımıza destek verelim. Belediyelerimizin bu konuda duyarlı olmalarından dolayı onlara çok teşekkür ediyoruz." dediler.