9-11.06.2011`de Dünya Enduro Şampiyonası GP SPOR TOTO OF TURKEY İkinci Kez İlçemizde Yapılacaktır. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 06.06.2011

Türkiye Motosiklet Federasyonu organizatörlüğünde 9-11 Haziran 2011`de Fethiye`de düzenlenecek olan 2011 FIM Maxxis Dünya Enduro Şampiyonası 4. ayak Türkiye yarışının adı; GP SPOR TOTO of TURKEY olarak dünyaya ilan edildi.

Geçen yıl en iyi padok, en iyi 2. cross test, en iyi 2. genel organizasyon, en iyi 2. basın odası ödüllerinin Türkiye’ye verildiği Fethiye’deki yarışlar bu yıl da iddialı. 3 gün sürecek olan Dünya Enduro Şampiyonası GP SPOR TOTO OF TURKEY’e farklı ülkelerden 100’e yakın pilotun katılması bekleniyor. Serbest stil gösterilerinin ve super extrem yarışının da yapılacağı Dünya Enduro Şampiyonası 4. Ayağı Türkiye Motosiklet Federasyonu, Orman Spor Kulübü Organizasyonu, Spor Toto ve Power FM Katkılarıyla yapılacaktır.