9.EGE İLLERİ TANITIM GÜNLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

9.EGE İLLERİ TANITIM GÜNLERİ

Haber Tarihi: 10.11.2016

10-13 Kasım 2016 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Muğla ilinin ev sahipliğinde düzenlenen 9.Ege İlleri Tanıtım Günlerine katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Fethiye ve Seydikemer bölgesinin yanı sıra Oda üyesi işletmelerin de tanımı sağlandı.

Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Limited Şirketi de fuarda yer alan kuruluşlar arasındaydı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile standını birleştiren Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Limited Şirketi tarafından da Babadağ hava Sporları Merkezi ve yamaç paraşütü sporu tanıtıldı.

Egenin doğal güzellikleri ile kültürel özelliklerinin tanıtıldığı etkinliğe Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

9. Ege İlleri Tanıtım Günlerine katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca, Fethiye ve Seydikemer’in tanıtımı yapıldı. Bölge tanıtımına ağırlık veren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, fuarda tanıtım materyalleri ile katılmak isteyen üyelerine materyallerin taşınması ve dağıtılmasına da katkı sağladı. Oda adına 9. Ege İlleri Tanıtım Günlerine Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, yardımcısı Günay Özütok, Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Limited Şirketi İşletme Müdürü Salih Büyükkoca katıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlatılan ve Fethiye’nin tek tanıtım filmi olma özelliğine sahip Face&Places filmi, tanıtım günleri boyunca Fethiye standında fuar ziyaretçileriyle buluştu. Bilgi almak için FTSO standını ziyaret eden katılımcılar, face&places tanıtım filmini büyük ilgi ile izledi.

Eroğlu "Desteğimiz devam edecek"

9. Ege İlleri Tanıtım Günlerinin açılışına Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı. Fuar açılışı sonrası stantları gezen Bakan Eroğlu, Muğla Valisi Amir Çiçek ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası standını da ziyaret ederek Yönetim Kurulu Bakanı Akif Arıcan ile görüştü. Arıcan, Bakan Eroğlu’na Babadağ Teleferik Projesine sunduğu katkıdan dolayı teşekkür etti. Bakan Veysel Eroğlu, “Bu konuda katkı vermeye devam edeceğiz” diyerek Akif Arıcan’ı projenin başarı ile yürütülmesinden ötürü tebrik etti.

Fethiye standı iş dünyası ile siyasetçilerden de ilgi gördü

9. Ege İlleri Tanıtım Günlerine katılan isimler arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarıklıoğlu da vardı. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu fuara katılan Muğla Odaları ve Borsası başkanları karşıladı. Hisarcıklıoğlu, Odaların ve Borsanın stantlarını gezdi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası standını da ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının bölge turizmini geliştirmeye yönelik projeleri ve tanıtım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Muğla milletvekilleri de organizasyon boyunca yapılan tanıtım çalışmalarını yakından takip etti. Muğla Ak Parti Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti Parti Meclisi Üyesi Ö.Yelda Erol Gökcan, MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan, CHP Milletvekili Nurettin Özdemir ve İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Milas Kaymakamı Fuat Gürel ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası standını ziyaret eden isimler arasındaydı.