9 NOLU MESLEK GRUBU BABADAĞ ZİRVESİNDE BULUŞTU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

9 NOLU MESLEK GRUBU BABADAĞ ZİRVESİNDE BULUŞTU

Haber Tarihi: 13.09.2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Meslek Grupları ile buluşmasına 9 Nolu Oto Kiralama ve Seyahat Acenteleri Meslek Grubu ile devam etti. 13 Eylül Cuma günü yapılan organizasyon Babadağ’da bulunan Zirve Cafe-Restoran’da yapıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen 9 Nolu Oto Kiralama ve Seyahat Acenteleri Meslek Komitesi ve meslek grubu üyeleri buluşmasına, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Erdem, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Ay, Yönetim Kurulu Üyeleri Şevket S. Gürol, Ramazan Dim, Fatih Tufan, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, FTSO Disiplin Kurulu Başkanı Süleyman Kaya, TURSAB Başkanı Özgen Uysal yanı sıra 9 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Ozan Avcı, Başkan Yardımcısı Fikret Koyuncu, Komite Üyeler Ertuğrul Gürkan, Levent Ersoy, Ümit Akyalı ve 9 nolu  meslek grubu üyeleri katıldı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, etkinlikte yaptığı konuşmada Babadağ’da yapılan çalışmalarda gelinen nokta hakkında bilgi vererek, “Babadağ her geçen gün güzelleşmeye ve turizm açısından bir cazibe merkezi haline gelmeye devam ediyor. Fethiye’de yaşayan herkesin bu projeye sahip çıkarak el birliği ile daha iyi yerlere getirmesi gerekiyor. Biz Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Babadağ için projeler üretmeye devam ediyoruz. Örneğin Brezilya Rio de Janerio şehrinde bulunan Corcovada dağındaki İsa heykeli gibi bizde Babadağ’ımız için bir motif ve simge arayışı içerisindeyiz. Sizler seyahat acentesi sahipleri olarak Dünyanın birçok şehrine giderek çeşitli bölgeleri geziyorsunuz. Sizlerden ricamız bize bu konuda önerilerinizi sunarak böyle bir simgenin Babadağ’ımıza dolayısıyla Fethiyemize kazandırılmasına yardımcı olmanızdır” diye konuştu. Osman Çıralı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Odamız tüm kurumlarla dirsek teması çalışmalarına devam etmektedir. Turizm Konseyi ve Fethiye Güç Birliği gibi güçlü ve üretken yapılara sahip oluşumlarımız var. Sizler de dilediğiniz zaman Odamıza gelerek Fethiye’miz ve Odamız üyeleri ile ilgili yapılabilecek çalışmalar konusunda bizlere yön vererek çalışmalarımıza destek olabilirsiniz”

Buluşmada daha sonra 9 Nolu Oto Kiralama ve Seyahat Acenteleri Meslek Komitesi Başkanı ve üyeleri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.