9 Nolu Meslek Grubu Kahvaltısı Yapıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

9 Nolu Meslek Grubu Kahvaltısı Yapıldı

Haber Tarihi: 25.06.2012

24 Haziran 2012 Pazar günü meslek grubu üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek ve meslek grupları arasındaki dayanışmayı sağlamak amacı ile 9 Nolu Konfeksiyon, Ayakkabı, Deri Giyim, Deri Eşyaları, Ecza ve Kişisel Bakım Ürünleri Toptan Ve Perakende Ticareti Grubu dayanışma kahvaltısı LimonH2O Cafe`de gerçekleşti. FTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve 9 Nolu Meslek Komitesi Üyesi olan Mustafa Özkaya, açılış konuşmasını yaparak, Odamızın yapmış olduğu faaliyetler ve 9 Nolu Meslek Komitesi`nin toplantılarda görüştüğü sektöre ait konular hakkında katılımcılara bilgi verdi. Odamız Meclis Başkanı ve 9 Nolu Meslek Komitesi Üyesi Mustafa Büyükteke ise bir pazar gününde 9 Nolu Grup Üyeleri ile beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kahvaltıya katılan 9 Nolu Meslek Grubu Üyeleri tek tek kendilerini tanıttılar ve bu gibi etkinliklerin devam etkinliklerin devam etmesini dile getirdiler. Meslek grubu üyelerinin birbirleri kaynaştığı kahvaltıda, sektörün sorunları tartışıldı.