ADAY ADAYLARIDAN ARICAN’A ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ADAY ADAYLARIDAN ARICAN’A ZİYARET

Haber Tarihi: 17.03.2015

Parlamento seçimleri öncesi kesin listeler belli olana dek aday adaylarının çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Aday Adayları Özlem Topçu ve Ahmet Kestepli, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti.

Adaylar, Arıcan’a projelerini anlattı ve destek istedi. Arıcan, aday adayları ile odanın Fethiye’ye dair görüşlerini paylaştı. Akif Arıcan, aday adaylarına çalışmalarında kaynak olabilecek FTSO yayınlarından Fethiye sosyoekonomik rapor ve 2013 Fethiye Sorunlar ve Çözüm Önerileri Kitapçığı hediye etti.