ADAY GİRİŞİMCİLER BELLİ OLDU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ADAY GİRİŞİMCİLER BELLİ OLDU

Haber Tarihi: 13.12.2012

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi ve Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi için seçimler 14 Aralık Cuma günü saat 10:00 – 16:00 saatleri arasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Salonu'nda gerçekleştirilecek. Yapılacak seçimler için aday girişimciler belli oldu. Genç Girişimciler Kurulu için FTSO Üyesi 36 genç girişimci ve Kadın Girişimciler Kurulu için FTSO üyesi 51 kadın girişimcinin seçimlere katılma ve oy kullanma hakkı bulunuyor. Genç girişimciler ve kadın girişimciler için aday listeleri şu şekilde:

Muğla Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri İçin Aday Girişimciler Listesi:

1. BURCU EROĞLU
  2. ESİN ARTUN
  3. MÜNÜRE UYSAL
  4. SİBEL BAYHAN
  5. ZEYNEP ÖZGE ARIKAN

Muğla Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri İçin Aday Girişimciler Listesi:

1. ABDULLAH YILMAZ
  2. EMRE ELBİR