ADD FETHİYE ŞUBESİ KERMESİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ADD FETHİYE ŞUBESİ KERMESİ

Haber Tarihi: 04.05.2017

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve yardımcısı Günay Özütok, Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesinin kermesine katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak, üyeler arasındaki dayanışmayı arttırmak ve gelirleriyle öğrencilere burs verilmesi amacıyla düzenlenen kermes, 3 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi. ADD Fethiye Şubesi bahçesinde düzenlenen kermese Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ve Yardımcısı Günay Özütok da katıldı. Şube Başkanı Haydar Murat Topçu ve üyeleri ile görüşen Arıcan, kermese katılan kişilerle görüşerek stantları ziyaret etti. Arıcan, çocuk kitapları ve Atatürk kabartmalı kolye aldı. Arıcan, “Atatürk ilke ve değerlerini yaşatacak gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğiniz bu kermesten ötürü sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

ADD Fethiye Şubesi Başkanı Haydar Murat Topçu ise Akif Arıcan ve Günay Özütok’a katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederek “Ekonomik katkınızdan öte kermesimize gelmeniz, bizi ziyaret etmeniz bile bizim için onurdur” ifadelerini kullandı.