Ahmet Şerif İzgören Muhteşem Bir Seminer Gerçekleştirdi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Ahmet Şerif İzgören Muhteşem Bir Seminer Gerçekleştirdi

Haber Tarihi: 05.03.2012

Ahmet Şerif İzgören`in sunumuyla "Sizin Dükkan Torunlara Kalır Mı?" isimli seminer, 2 Mart 2012 Cuma günü Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi`nde gerçekleştirildi.

Fethiye halkının büyük ilgi gösterdiği seminerde Ahmet Şerif İzgören sıcak tavırlarıyla dikkat çekti. İşletmelerin yaşayabilmesi ve gelecek nesillere kalabilmesinin günümüzde büyük önem taşıdığını vurgulayan İzgören, iletişim, çalışan bağlılığı ve güvenin günümüzün vazgeçilmez yönetim öğeleri olduğunu dile getirdi Katılımcılarla sıcak diyaloglar halinde iletişim kuran İzgören, ülkemizdeki gelir dağılımları, çalışma yaşı, KOBİ`ler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.