Ahmet Şerif İzgören: Sizin Dükkan Torunlara Kalır mı? - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Ahmet Şerif İzgören: Sizin Dükkan Torunlara Kalır mı?

Haber Tarihi: 13.02.2012

AHMET ŞERİF İZGÖREN

2 MART 2012 CUMA GÜNÜ SAAT 17:00’DE

FETHİYE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE.

İşyerinizi yaşatabilmek ve büyütebilmek ancak bilgiye yatırım yapmakla mümkün olabilmektedir. Bilgi yönetimi olarak adlandırılan bu sistemin üç boyutunu Ahmet Şerif İZGÖREN’ in anlatımıyla bu seminerde bulacaksınız.

Yıllarınızı verdiğiniz işletmenizi gelecekte de güçlenerek yaşatabilmek için önem verilmesi gereken ana noktaların neler olduğunu bu seminerde öğrenme fırsatı bulacaksınız.

Geleceği şimdiden öngörmenin ne kadar önemli olduğunu, işletmenizi geleceğe götürecek yolların Dünya’dan ve Türkiye’den örneklerle anlatıldığı soluk kesen bir seminer.

Ve iletişimin bir işletmenin işleyişinde ne kadar önemli olduğunu, her şeyin temelinin dürüst, açık, sade ve karşılıklı iletişim olduğunu uygulamalarla göreceksiniz.

Amacınız işletmenizi geleceğe taşımaksa bu seminerden alacak ve uygulayacak çok şeyiniz olacak.

Katılım ücreti : 20 TL.

Bilgi ve Başvuru İçin : 614 11 15’ten Aysun Şanlisoy veya (aysun.sanlisoy@fto.org.tr)