AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ

Haber Tarihi: 14.12.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Eğitimi düzenlendi. Eğitim hafta içi yapılmasına karşın çok sayıda katılımcı eğitimde yer aldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının, üyelerinin iş hayatına katkı sunmak amacıyla düzenlediği eğitimlerden biri olan “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma” eğitimi, 14 Aralık Cuma günü gerçekleştirildi. İzgören Akademi eğitmenlerinden Seda Altun tarafından verilen eğitime, hafta içi düzenlenmesine karşın çok sayıda FTSO üyesi ve çalışanı katıldı.

6 saat süren eğitimde aile şirketlerinin kuruluş ve gelişim aşamaları, temel nitelikleri, ülkemizdeki aile şirketlerinin durumu, karşılaştıkları sorunlar, şirketin ikinci ve üçüncü kuşaklara aktarılması ve şirketin gelişiminde kuşakların etkisi üzerinde duruldu. Katılımcılarla birlikte yapılan grup çalışmasında aile şirketlerinin güçlü ve zayıf yönleri çıkartılarak tartışıldı. Seda Altun tarafından kurumsallaşmanın nasıl sağlanacağı konusunda bilgi aktarıldı ve kurumsallaşmayı sağlamış aile şirketleri üzerinden örnekler verildi.

2018 yılı eğitimlerinin başarıyla tamamlandığını kaydeden FTSO Başkanı Osman Çıralı, 2019 yılı eğitim takviminde de üyelerin ve üye çalışanlarının ihtiyaçlarına yönelik eğitimler düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti. 2019 yılı eğitim takviminin hazırlanmakta olduğunu belirten Çıralı, yeni eğitim takviminin yakın zamanda üyeler ve FTSO eğitimlerinin takipçileri ile paylaşılacağını söyledi