AK PARTİ BAŞKAN ADAYLARINDAN FTSO’YA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AK PARTİ BAŞKAN ADAYLARINDAN FTSO’YA ZİYARET

Haber Tarihi: 24.01.2019

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır,  Fethiye ziyaretlerine Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan başladı.

AK Parti Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır, Ak Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, AK Parti İlçe Başkanı Bekir Eser ve AK Parti İlçe Teşkilatı FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Mete Ay, Kemal Hıra, Meclis Başkan Yardımcısı Sami Kemik, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Erdem, Halil İbrahim Öztürk ve Emre Başaran karşıladı.

Ziyarette konuşan Mehmet Nil Hıdır, Muğla'nın borç yükünün büyük olduğunu vurgulayarak “Muğla’nın yeterli yatırımı alamadığı kanaatindeyiz. Muğla’nın da Fethiye’nin ihtiyaçlarını da nasıl çözüleceğini de iyi biliyoruz. Daha önce 2004-2009 yılları arasında milletvekilliği görevimizde yaptıklarımız referansımız. Partimiz İstanbul’da Ankara’da büyükşehir ve yerel yönetimlerde tarih yazdı, biz de Muğla’da tarih yazmaya talibiz. 31 Mart Muğlamızı iktidarla birleştiren seçim olacaktır." dedi. Yerel yönetimler için sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Hıdır, “Sivil toplum örgütleri bizim olmazsa olmazımızdır. O nedenle Fethiye’deki ziyaretlerimize Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan başladık. Sizlerden, milletimizden gelen talep ve isteklere göre yatırımlarımızı planlayacağız. Talepleriniz bizim için emirdir. Uzlaşmaya ve birlikte hareket etmenin gücüne inanıyoruz.” diye konuştu.

TELEFERİK PROJESİ 2020 YETİŞMELİ

FTSO Başkanı Osman Çıralı da ziyarette 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır ve Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’a başarılar diledi. Konuşmasında FTSO olarak kurumlar arası işbirliğine önem verdiklerini belirten Osman Çıralı, “Fethiye’ye hizmet etmek için kurumların birlikte hareket edebilmesi gerekli. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm kurumlarla uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Fethiye’nin turizmden daha fazla pay alabilmesi için 12 ay turizmin gerekliliğine vurgu yapan Çıralı, bu noktada yamaç paraşütünün önemine dikkat çekti. Babadağ Teleferik Projesi hakkında da bilgi veren Çıralı, Teleferik Projesi’nin daha rantabıl olması için kalkış noktasında değişikliğe gidildiğini ancak seyir tepesi kalkış noktasına ilişkin ‘Ön İzin’ dosyasının Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan çıkmasını beklediklerini söyledi. Teleferik Projenin planlandığı gibi 2020 Dünya Hava Oyunlarına yetiştirilebilmesi için izin konusuyla ilgili çalınmadık kapı bırakmadıklarını ancak konunun halen çözülemediğini kaydeden Çıralı, başkan adayları Mehmet Nil Hıdır ve Muhittin Kayabaş’dan da destek beklediklerini ifade etti. Hıdır da konuyu not alarak ön izin onayı sorununun çözülmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

FTSO İL DÜZEYİNDE HİZMET SUNAN BİR ODA

Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş da ziyarette FTSO üyesi olduğunu vurgulayarak içten karşılama için FTSO yönetimine teşekkür etti. AK Parti İlçe Başkanı Bekir Eser ise FTSO’nin il düzeyinde hizmet sunan bir oda olduğuna işaret ederek, “FTSO’nun yeni yönetimi de kısa zamanda çok güzel işler yaptı. Kendilerini tebrik ediyoruz. İşbirliği içinde Fethiyemiz için güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır, Ak Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, AK Parti İlçe Başkanı Bekir Eser ve AK Parti İlçe Teşkilatı FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Mete Ay, Kemal Hıra, Meclis Başkan Yardımcısı Sami Kemik, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Erdem ve Halil İbrahim Öztürk ve Emre Başaran karşıladı.

TELEFERİK PROJESİ 2020 YETİŞMELİ

FTSO İL DÜZEYİNDE HİZMET SUNAN BİR ODA