AK PARTİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN DESTEK ARIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AK PARTİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN DESTEK ARIYOR

Haber Tarihi: 01.08.2014

Cumhurbaşkanlığı seçiminin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerde tansiyon yükseldi. Çalışmalarını sürdüren siyasi partiler başta güçlü sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek destek istiyorlar.

AKP Fethiye İlçe Teşkilatı üyeleri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret ederek destek istediler. AKP’li İlçe Yöneticileri, başarılı çalışmalarına devam eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının bölgenin önderi konumunda olduğunu da sözlerine eklediler.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek ziyaretlerini sürdüren AKP Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan,  İl Başkan Yrd. Ozan Balcı, İl Başkan Yrd.Esat Tugay, İlçe Başkan Yrd.Harun Balcı, , Kadın Kolları Başkanı Karaca Özmen Balcı , Kadın Kolları Başkan Yrd. Emine Karaca ve partililerle birlikte FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gürsu Özdemir’i 1 Ağustos Cuma günü FTSO hizmet binasında ziyaret etti.

Ziyarette Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten AKP İlçe Başkanı Kadir Sarıhan,  il ve ilçelerde faaliyet gösteren en önemli  kurumların başında Ticaret Odalarının geldiğini söyledi.   Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarıyla Fethiye 'de yol gösterici ve lider oda  olduğunu belirten AKP İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın başarılar ile dolu  çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getirdi. AKP’li İlçe Yöneticileri, yaklaşan  Cumhurbaşkanlığı seçimi için Akif Arıcan’dan destek isterken, seçimden  halk için  en  hayırlı sonucun  çıkmasını temenni ettiklerini belirttiler.

FTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Fethiye ve bölge ticaretinin gelişmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek ''Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak önemli  olduğuna  yürekten  inandığımız  öncelikli 4 adet  hedefimiz  var. Birinci hedefimiz Babadağ teleferik  projesi, ikinci hedefimiz Kaya Köyü'nün turizme kazandırılması, üçüncü  hedefimiz körfez temizliği ve kruvaziyer  limanı ve dördüncü olarak bu sene  öğrenci kabulüne  başlayacak  olan 4 yıllık işletme  fakültesidir'' dedi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan konuşmasında, Fethiye'de faaliyet gösteren tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının birbirleri ile sinerji içerisinde olmaları,  güçbirliği yapmaları ve ortak akıl ile  hareket  etmeleri gerektiğini dile getirdi.