AKBANK FETHİYE ŞUBESİ`NDEN ODAMIZA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AKBANK FETHİYE ŞUBESİ`NDEN ODAMIZA ZİYARET

Haber Tarihi: 05.08.2014

Akbank Fethiye  Şubesi yöneticileri , Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan 'ı makamında ziyaret  etti.

04.08.2014 Pazartesi günü Akbank Fethiye Şubesi Müdiresi Şükran Erçetin ve Şube çalışanı Kurtuluş Celp'in katılımı ile gerçekleşen ziyarette Fethiye'de son dönemde yaşanan gelişmeler konuşuldu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Fethiye'nin yaşadığı olumlu ve olumsuz değişimlerden bahsetti. Fethiye turizminin 12 aya yayılması gerektiğini, bunun için de Babadağ Teleferik projesinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini FTSO olarak da projenin hayata geçirilmesi için sürekli takipçisi olduklarını belirtti.

Son yıllarda tarım sektöründeki gelişmelerin de göz ardı edilmemesi gerektiğine dikkat çeken Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Eylül ayında Moskova'da yapılacak olan''World Food Moscow'' Fuarına katılımın Rusya’ya olan ihracatın artmasında fayda sağlayacağını ve  bu organizasyonda FTSO olarak stand açılacağı, stand da Fethiye'mizde yetiştirilen ürünlerin tanıtılacağına ve bunun yanında Moskova'da ilgili kurumlar ile de görüşmeler yapılacağına dikkat çekti. Fuara bölgemizde faaliyet gösteren ihracat firmalarının katılımının en üst seviyede olması için gerekli çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Akbank Fethiye Şubesi Müdiresi Şükran Erçetin, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilçemize kazandırdığı değerleri, sektörlerin gelişimi için ortaya koyduğu çabayı bankacılar olarak takip ve takdir ettiklerini belirtti. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın her yıl hazırlamış olduğu Sosyo Ekonomik Rapor'un son derece önemli olduğunu, raporun içerik bakımından bankacılık sektöründe yön gösterici olduğunu ifade etti.