AKBULUT’TAN ARICAN’A ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AKBULUT’TAN ARICAN’A ZİYARET

Haber Tarihi: 12.07.2016

Fethiye’nin ve Muğla’nın uydu yayını yapan tek kanalı olan KANAF F’nin yeni genel müdürü Süleyman Akbulut, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti.

KANAF F’nin yeni genel müdürü Süleyman Akbulut, beraberinde Kanal F Müdürü Yardımcısı Onur Tos ve Reklam Koordinatörü Engin Alacapunar ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. Oldukça samimi bir atmosferde geçen ziyarette turizm sezonu da değerlendirilirken FTSO tarafından yürütülen projeler ile Fethiye ve Muğla için yapılabilecek ortak çalışmalar gündeme geldi.

Kötü giden turizm sezonuna ilişkin alınması gereken önemleler ve yapılabilecek çalışmalar üzerinde görüşüldü.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarını anlatan Arıcan, FTSO tarafından yürütülen Babadağ Teleferik Projesi ile FTSO'nın ciddi destek verdiği Fethiye İşletme Fakültesi konusunda bilgi verdi.

Arıcan, Babadağ Teleferik Projesinin yalnızca Fethiye’nin değil Muğla’nın en önemli yatırımı olduğunu ifade etti. Arıcan, maliyeti 20 milyon doları bulan proje için hiçbir çıkar gözetmeksizin yüreklerini ortaya koyduklarını söyledi.

Arıcan, turizmdeki durumun değerlendirilmesi ve 2017,2018 sezonları için şimdiden çalışılma yapılması amacıyla Muğla’da bulunan oda başkanları ile bir araya geldiklerini, çalışmanın sonucunu vali bey ile paylaşacaklarını kaydetti. Turizmin gelişmesi için öncelikle tarihin korunması ve insanların birbirini sevmesi gerektiğini söyledi.

Kanal F Genel Müdürü Süleyman Akbulut da Oda başkanlarının bir araya geldiği ve turizmin görüşüldüğü bir kendisinin de moderatör olduğu bir televizyon programı önerisinde bulundu.

Arıcan ile tanışmaktan duyduğu mutluluğu ileten Süleyman Akbulut, Kanal F’deki görevi süresince Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile çalışmaktan da mutluluk duyacağını kaydetti.

KANAL F’nin Fethiye’nin ve Muğla’nın uydu yayını yapan tek kanalı olmasından ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden Arıcan, Akbulut’a görevinde başarılar diledi.