AKİF ARICAN’DAN YENİ YIL MESAJI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AKİF ARICAN’DAN YENİ YIL MESAJI

Haber Tarihi: 30.12.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan yayınladığı yeni yıl mesajında, yeni yılın tüm Fethiye halkına hayırlar getirmesini diledi. Mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Üzüntü ve sevinçleriyle 2013 yılını geride bırakıyor, umut ve beklentilerle 2014 yılına giriyoruz. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır. Yeni yılın, başta ülkemize, tüm insanlığa, FTSO üyelerine ve Fethiye halkına huzur ve güven getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, mevcut birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. Yeni bir yıl başlarken, biten yıl neler yaptığımızı, neler yapacağımızı gözden geçiririz. Çevremize yararlı olup olmadığımızı, zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı düşünürüz.

Her yeni yıl; yeni atılımlar, yeni umutlar, kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık tarihi her yeni yıl ile birlikte yeni başarılara, yeni buluşlara, her alanda ilerlemelere imza atar. Bizim de bu hızlı gidişe ayak uydurmamız ve yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerekir. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak aynı hızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm üyelerimizin ve Fethiye Halkı'nın, yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, sağlık, huzur, mutluluk ve bol kazanç dilerim."