AKİF ARICAN KAMPANYAYA DESTEK VERİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AKİF ARICAN KAMPANYAYA DESTEK VERİYOR

Haber Tarihi: 04.11.2013

T.C Sağlık Bakanlığınca başlatılan “Kanser Tarama Kampanyası" kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan “KANSERDE ERKEN TEŞHİS” yazılı tişörtünü giyerek kampanyaya destek veriyor.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan yaptığı açıklamada;

"Bilindiği üzere kanser, dünyada ve ülkemizde sebebi bilinen ölümler sıralamasında kalp ve damar hastalıklarından sonra ikinci sırada gelen önemli bir toplum sağlığı problemidir. Bu çerçevede kanserden korunmak büyük önem arz etmektedir. Ülkemizde, yılda yaklaşık 175 bin kişiye kanser teşhisi konulmaktadır. Bu sebeple kanser ne kadar erken teşhis edilirse tedavi de o düzeyde başarılı olur. İşte bu sebeplen dolayı ben de bu kampanyaya destek olmayı görev biliyorum” dedi.