Akif Arıcan TOBB Konseyi`ne Katıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Akif Arıcan TOBB Konseyi`ne Katıldı

Haber Tarihi: 12.10.2010

AKİF ARICAN TOBB KONSEY TOPLANTISI’NDA FETHİYE’NİN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi toplantısı; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Konsey Başkanı Nafi Güral ve Konsey üyelerinin katılımıyla, 8 Ekim 2010 Cuma günü TOBB Merkez Binasında gerçekleştirildi.

Önceki toplantıların değerlendirilmesi yapılarak, sektör sorunlarının tartışıldığı toplantıda, Konsey üyesi Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan tarafından Fethiye’nin sorunları  ve çözüm önerileri dile getirildi.

Toplantı dönüşünde açıklamada bulunan Arıcan toplantının verimli geçtiğini, Fethiye sorunlarının ve çözüm önerilerinin Konsey toplantısında dile getirilmesinin, TOBB nezdinde ilgili Bakanlıklara iletilmesi açısından büyük önem arz ettiğini vurguladı.

Amaçlarının Fethiye sorunlarının ve çözüm önerilerinin devamlı gündemde kalması olduğunu belirten Arıcan, sadece ve sorunları ve çözüm önerilerini dile getirmediklerini, sorunlara dair yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti.