Akif Arıcan Tur Fm Uğur Böceği Söyleşi Programına Katıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Akif Arıcan Tur Fm Uğur Böceği Söyleşi Programına Katıldı

Haber Tarihi: 31.01.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, 31 Ocak 2012 tarihinde oda faaliyetlerimiz hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Sadet Ecehan`ın sunduğu Uğur Böceği Söyleşi Programına katıldı.

Arıcan, odamızın 2011 yılı faaliyetleri, yaptığımız çalışmalar, seminerlerimiz, fuarlar, eğitimlerimiz, üye sayımız hakkında kısa bilgiler verdi. Babadağ Teleferik Projesinin 2 ay içerisinde ihaleye verileceğini dile getirdi. Fethiye`de 12 ay turizm yapılabilmesi amacıyla yapılan ziyaretler ve tanıtım çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Akif Arıcan, odamızın 2011 yılında 13 eğitim ve 450 katılımcıyla faaliyetlerine devam ettiğini ve 2012 yılında da yeni sosyal projelerle faaliyetlere devam edeceğini ifade etti.