AKP MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYINDAN ODAMIZA TANIŞMA ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AKP MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYINDAN ODAMIZA TANIŞMA ZİYARETİ

Haber Tarihi: 07.11.2013

AKP'den Muğla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olan Atatürk Orman Çiftliği Genel Müdürü Ömer Bülent Arslan AKP Muğla İl yönetimi ile birlikte 06 Kasım 2013 tarihinde  Oda'mızı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları nedeniyle Fethiye'deki basın kuruluşları ve kurumları ziyaret eden Ömer Bülent Arslan'a  Muğla AKP İl Yönetiminden İbrahim Uğurlu, Ali Yörük, Ercan Yalçın, Armağan Erol, Hatice Güleç, İbrahim Ertaş, Celal Krakaş, Süleyman Reyhan eşlik etti.

Ömer Bülent Aslan Muğla hakkında  projelerinden kısaca bahsederken toplantıya ev sahipliği yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Odayı ve yaptığı projeleri anlattı . Seçimlerde adaylara yol göstermesi açsından yardımcı olabilecek Fethiye Sorunları ve Çözüm Önerileri 2013 kitapçığı ile birlikte  diğer  Oda yayınlarını başkan adayına hediye etti.