AKREDİTASYON GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI DENETLENDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AKREDİTASYON GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI DENETLENDİ

Haber Tarihi: 11.04.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB Akreditasyon Sistemi’ni 2010 yılından itibaren uygulayan ve 5 yıldızlı Oda olarak hizmet veren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın akreditasyon sistemi geliştirme çalışmaları denetlendi.

FTSO’nun akreditasyon sistemi uygulamalarıyla ilgili 10 Nisan 2019 tarihinde Türk Loydu denetmeni Berker Telek tarafından ziyaretin açılış toplantısına FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim, Akreditasyon Kurulu ve Meclis Üyesi Aydın Ertemli, Genel Sekreter Vekili Av. Ezgi Kullukçu, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Aysun Şanlısoy ile birim sorumlularının katıldı. Açılış toplantısıyla başlayan akreditasyon geliştirme ziyaretinde Türk Loydu Denetçisi Berker Telek, 2019 yılı Kasım-Aralık ayında yapılacak belge yenileme denetimi öncesinde FTSO’nun 2017-2018 yılı faaliyetlerinin akreditasyon standardına uygunluğunu denetleyerek, iyileştirme önerilerini paylaştı. Telek, FTSO’nun yüksek performans gösterdiği alanları üzerinde raporlama yaptı.

Geliştirme ziyareti sonunda 5 yıldızlı hizmet veren FTSO’nun mükemmel performans olarak değerlendirilen uygulamalarının başka odalar tarafından örnek alınabilecek nitelikte olduğunu ortaya konuldu.