AKYÜZ, THK EĞİTİMLERİ HAKKINDA FTSO MECLİSİNİ BİLGİLENDİRDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AKYÜZ, THK EĞİTİMLERİ HAKKINDA FTSO MECLİSİNİ BİLGİLENDİRDİ

Haber Tarihi: 26.01.2016

Türk Hava Kurumu Eğitim Daire Başkanı Bekir Akyüz 21 Ocak 2016 tarihinde Odamız Meclis toplantısına katılarak, THK Uçuş Akademisi, uçuş eğitim programları hakkında bilgi verdi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Meclis Başkanı Osman Çıralı, Türk Hava Kurumu Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya ve Odamız Meclis Üyelerinin katıldığı toplantıda bir sunum gerçekleştiren Türk Hava Kurumu Eğitim Daire Başkanı Bekir Akyüz, 2011-2016 yılları arasında uygulanan pilot eğitim sistemi ile Babadağ uçuş kontrol heyetinin çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Akyüz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına ve Fethiye Güç Birliği Şirketine Babadağ’da yamaç paraşütü uçuşlarındaki yapılan iyileştirme çalışmaları ve destekleri için teşekkür etti.