ALDAN’DAN ÇIRALI’YA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ALDAN’DAN ÇIRALI’YA ZİYARET

Haber Tarihi: 04.06.2018

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 3 dönem Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili olarak görev alan Ömer Süha Aldan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Fethiye Cumhuriyet Savcılığının ardından TBMM 24, 25 ve 26. dönemlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilliği yapan Ömer Süha Aldan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. 4 Haziran Pazartesi günü yapılan ziyarette FTSO Başkanı Osman Çıralı ile görüşen Ömer Süha Aldan’a CHP Fethiye İlçe Başkanı Av.Ali Özgür Kullukçu ve partililer de eşlik etti. Osman Çıralı ile birlikte FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Ay, Meclis Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Akif Milaslıoğlu CHP heyetini karşıladı.

Milletvekilliği süresince Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Ömer Süha Aldan, bu süreçteki işbirlikleri ve iyi niyetleri için FTSO yöneticilerine teşekkür etti. Fethiye’yi sevdiğini söyleyen Aldan, Fethiye’ye hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti.

Nazik ziyareti için Ömer Süha Aldan, CHP Fethiye İlçe Başkanı Av.Ali Özgür Kullukçu ve partililere teşekkür eden FTSO Başkanı Osman Çıralı, Aldan’a yeni süreçte yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.