ALİ BOĞA’DAN ARICAN’A TEŞEKKÜR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ALİ BOĞA’DAN ARICAN’A TEŞEKKÜR

Haber Tarihi: 28.07.2017

Boğalar Yörük Kültür Derneği adına Ali Boğa, 22 Temmuz 2017 tarihinde düzenlenen Beşkaza Yaylaları Yörük Türkmen Kültür Şölenine katılımlarından ötürü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’a hediye takdim etti.

Boğalar Yörük Kültür Derneği adına Ali Boğa, dernek yönetimi ile birlikte, 28 Temmuz Cuma günü, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. Ali Boğa, Akif Arıcan’a Oda olarak katılımlarından ötürü teşekkür etti ve dernek adına çini tabak hediye etti.

Başbakan Binali Yıldırım ve 4 bakanın katıldığı şölene 10 bin kişinin katıldığını belirten Ali Boğa, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına şölene katılımları ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Yapılan etkinliklerin bölge halkının bir araya gelmesi, birliktelik duygusunun devam etmesi ve kültürün gelecek nesilleri aktarılması noktasında önemli olduğunu vurgulayan Arıcan, başta Ali Boğa olmak üzere Beşkaza Yaylaları Yörük Türkmen Kültür Şöleninin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.