Ali Boğa ve AKP İlçe Teşkilatı Odamızı Ziyaret Etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Ali Boğa ve AKP İlçe Teşkilatı Odamızı Ziyaret Etti

Haber Tarihi: 26.03.2012

Muğla Milletvekili Ali Boğa ve beraberinde AKP İlçe Teşkilatı üyeleri 24 Mart 2012 günü odamızı ziyaret ettiler.

Odamız Meğri salonunda yapılan toplantıya, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyeleri katıldı. AKP Milletvekili Ali Boğa ve AKP İlçe Teşkilatı`na kısa bir Babadağ projesi sunumu yapıldı. Sunum hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Oda Genel Sekreteri Füsun Şahin misafirlere bilgiler verdiler. Babadağ projesinde şu ana kadar gelinen noktadan ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgi alan Ali Boğa, proje hakkında iktidarın olumlu düşünceler içerisinde olduğunu dile getirdi. Bu proje ile ilçemizin turizmde ayrı bir noktaya geleceğini vurgulayan Boğa, yapılan çalışmaları iktidar partisi olarak destekleyeceklerini ve odamızın yapacağı turizmi canlandıracak ve çeşitlendirecek her projede yanında olacaklarını vurguladı.

Akif Arıcan, Fethiye sorunlarını ve çözüm önerilerini her yıl bir kitapçıkta toplayıp ilgili mercilere sunduklarını dile getirdi ve bu sorunlardan kurvaziyer iskele, Telmessos antik tiyatrosunun yenilenmesi, derelerin ıslah edilmesi gibi konulardan bahsetti. Sorunlar hakkında görüşlerini belirten Ali Boğa, ilçemizin yeniden yapılanması konusunda yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Özellikle Göcek tünelinin 2. geçişi için düğmeye basıldığını, Zorlar`ın yol yapımı için ihale aşamalarının sona erdiğini ve işleme en kısa sürede başlanacağını sözlerine ekledi.