Alternatif Turizm Etkinliklerinin Koordinasyonu ve Entegrasyonu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Alternatif Turizm Etkinliklerinin Koordinasyonu ve Entegrasyonu

Haber Tarihi: 18.10.2010

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Prodüktivite Merkezi’nin ortaklaşa düzenlendiği “Alternatif Turizm Etkinliklerinin Koordinasyonu ve Entegrasyonu”  konulu panel 22 Ekim 2010 tarihinde saat 15.00-18.00 arasında Şehit Fethi İlköğretim Okulu’nda gerçekleşecektir.

PROGRAM:

Tarih: 22 Ekim 2010

Saat: 15.00-18.00

Yer: Şehit Fethi Bey İlköğretim Okulu Konferans Salonu ( Fethiye)

15.00-15.15 AÇILIŞ KONUŞMALARI

15.15-17.15 PANEL KONUŞMALARI

Oturum Başkanı: Ali BOĞA - T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı

Panelistler:

Mahmut EVKURAN- Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü

“Türkiye Turizm Stratejisi ve Alternatif Turizm”

Hayati NİZAMOĞLU- Muğla Ticaret Borsası Başkanı

“Muğla’da Alternatif Turizm Çeşitleri Hakkında bir Değerlendirme