Alternatif Yürüyüş Yolları Toplantısının 3.`sü Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Alternatif Yürüyüş Yolları Toplantısının 3.`sü Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 13.03.2012

Likya Yolu’nun yanı sıra yeni yürüyüş güzergahları tespit edilmesi, bu güzergahların işaretlenmesi, daha önceden işaretlenmiş olan rotaların bu çalışmaya eklemlenmesi, tüm alternatif parkurların (Likya yolu dışındakiler) aynı renkle işaretlenerek bir çatı altında toplanması, bir tur paketi olarak turizm ürünü haline getirilmesi, tanıtım ve pazarlama çalışmalarının yapılması  hususunda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca görevlendirilen Yerel Rehber Ersin Demirel tarafından yapılan çalışmaların gözden geçirilmesi, yapılacak ve yapılması gereken çalışmaların içeriğinin belirlenmesi amacıyla 9 Mart 2012 Cuma günü saat 16:00`da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meğri salonunda Alternatif Yürüyüş Güzergahları Toplantısının üçüncüsü gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda projenin amaçları ve faydaları katılımcılara sunulmuş, Ersin Demirel tarafından yapılan rotalama çalışmaları katılımcılara tanıtılmıştır. Ayrıca hazırlanacak yürüyüş yolları kitabı ve içeriği, web sayfasının içeriği ve ismi, yapılacak tabela, logo ve tanıtım çalışmaları ile ilgili öneriler ve kararlar alınmıştır.