AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR

Haber Tarihi: 04.09.2012

Terör bu kez Beytüşşebap’ta hain yüzünü göstermiştir.  Beytüşşebap’ta 10 askerin şehit olduğu saldırıyı kınıyor ve terörü lanetliyoruz. Milletimize bu büyük acıyı yaşatanlar, bunun hesabını mutlaka vermelidir. Bu hain oyunun iç ve dış destekçileri de bunun cezasını çekmelidir.  Tırmandırılmaya çalışılan şiddet ve terörle hiçbir yere varılamayacağı iyi bilinmelidir. Türkiye Cumhuriyeti milletiyle ve devletiyle terörle mücadele kararlılığını sürdürecektir. Hainlerin tuzağı olan millet olarak bizleri öfke ve nefrete sevketmek  planına düşmemeliyiz.

Beytüşşebap`taki hain terör saldırısında şehit olan başta Köyceğiz`e bağlı Yangı Köyü nüfusuna bağlı Piyade Komando Asteğmen Burak Erdi Uysal olmak üzere Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi, Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt, Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez, Çavuş Ramazan Emre Ala, Onbaşı Süleyman Güleç, Er Serdar Küpeli, Er Osman Yıldız, Er Uğur Sağdıç ve Er Emrah Karataban`a Allah`tan rahmet, yakınları ve ailelerine başsağlığı diliyoruz.