AMİR ÇİÇEK’TEN ODAMIZA VEDA ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AMİR ÇİÇEK’TEN ODAMIZA VEDA ZİYARETİ

Haber Tarihi: 24.06.2017

Merkez valiliğine atanan Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına veda ziyaretinde bulundu. FTSO’nun bölge için isabetli çalışmaları olduğunu ifade eden Amir Çiçek, Kaya Köyün imarı için ‘Ukdemde kaldı’ sözlerini kullandı.

Muğla valisi olarak 3 yıla yakın bir süredir görev yapan Amir Çiçek, geçtiğimiz günlerde merkez valiliğine atandı. Çiçek görev yeri değişmesinin ardından ilçelerde veda ziyaretlerinde bulundu. Bu kapsamda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret eden Amir Çiçeki, Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Gürsu Özdemir ve Halit Saraç ile görüştü.

FTSO isabetli projeler yürütüyor

FTSO’nun çalışmalarını takdir ettiğini belirten Amir Çiçek, bu çalışmaların bölge ekonomisi için isabetli projeler olduğunu söyledi. Amir Çiçek, FTSO’nun projelerinin tam anlamı ile hayata geçmesinin ardından 2-3 Fethiye’nin daha ortaya çıkacağını ifade etti. Çiçek şunları söyledi: “3 yıl boyunca yapabileceğimizi yapmaya çalıştık. Sizler proje getirdiniz biz çalıştık. Bundan sonra da bir Türk vatandaşı olarak Muğla’nın, Fethiye’nin kalkınmasından mutlu olurum. Kaya Köyün imarı konusu benim için bir ukdedir. Üniversitemizin açılışına da gelmek isteriz.”

FTSO’dan Amir Çiçek’e teşekkür

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Muğla’daki görev süresinde FTSO’nun çalışmalarına verdiği destekten ötürü Amir Çiçek’e teşekkür ederek “Sizin de desteklerinizle ilçemizde 3 fakülte kuruldu. Bugün Fethiye’nin üniversite olması için imza kampanyası yürütüyoruz. Babadağ Teleferik Projemiz de hayata geçiyor. Buradan ciddi bir gelir elde ettik. Bu geliri ilçemizin alternatif pazarlarda tanıtılmasında kullanacağız. Bu kaynağı Organize Sanayi Bölgesi kurulması ve üniversite kurulması, bölgemizin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için kullanacağız.” dedi. Arıcan, Amir Çiçek’e görev süresi boyunca katkıları ve Oda çalışmalarına desteklerinden ötürü teşekkür etti.

FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gürsu Özdemir de Amir Çiçek’e teşekkür ederek kendilerinin Fethiye’ye ve Muğla’ya önemli katkılarının olduğunu söyledi.