ANKARA`DAN KONUKLARIMIZ GELDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ANKARA`DAN KONUKLARIMIZ GELDİ

Haber Tarihi: 01.09.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`ndan konukları vardı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Ahmet Yavaş,  Başbakan Danışmanı ve Bakanlık Basın Müşaviri Fatih Bayhan yerel yetkililerle birlikte  FTSO`ya gerçekleştirdikleri ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Akif Arıcan tarafından kabul edildiler.

Gerçekleşen ziyarette  söz sırası Fethiye`de turizm konusuna geldiğinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Basın Müşaviri ve Başbakan Danışmanı Fatih Bayhan ilçemizde 5 yıldızlı otel bulunmamasını yadırgadığını ifade etti.

Gerçekleşen görüşmede Kayaköy imar sorunu, Körfez kirliliği ve Babadağ ile ilgili de değerlendirmeler yapılırken, "Babadağ Hava  Sporları ve Rekreasyon Merkezi`nin faaliyetlerinin daha iyi tanıtılması gerektiği görüşünde hemfikir olundu.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Basın Müşaviri  ve Başbakan Danışmanı Fatih Bayhan Fethiye`nin sorunlarının ilgililere ulaştırılması, çözüm arayışında hızlı adımlar atılması noktasında bir öneri getirdi. Bayhan önümüzdeki aylarda Bakanlık düzeyinde Genel Müdürlerle birlikte tanınmış ulusal köşe yazarları ve habercilerden bir grubun Fethiye`yi ziyareti noktasında çalışmalar yapmayı önerdi. Görüşmede bu büyük memnuniyetle değerlendirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Ahmet Yavaş,  Basın Müşaviri ve Başbakan Danışmanı Fatih Bayhan ve yerel yetkililere ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden FTSO Başkanı Akif Arıcan konuklarına hatıra olarak kahve fincan takımı ve Odayı tanıtıcı broşürler hediye etti.