ANKARA FUARINDA BÖLGEMİZİ FTSO TANITACAK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ANKARA FUARINDA BÖLGEMİZİ FTSO TANITACAK

Haber Tarihi: 22.03.2018

Fethiye’nin turizmde önemli yurt içi pazarı olan Travel EXPo Ankara Fuarı bugün kapılarını 3. kez açacak. Fethiye’yi Ankara’da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tanıtacak. 23 Mart Cuma günü saat 15.00’te verilen kokteyle Ankara’da bulunan seyahat acenteleri ve Fethiyeli turizmciler katılacak.

Travel EXPO Ankara Fuarı 22-25 Mart 2018 tarihlerinde 3. kez kapılarını açacak. Fethiye’nin Yeni Trend Fethiye sloganı ile yer alacağı fuarda Fethiye’nin katılım organizasyonu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının iştiraki Fethiye Güç Birliğinin katkıları ile sağlanacak. 4 gün sürecek fuar boyunca Fethiye’nin doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi ve ören yerleri, yamaç paraşütü, doğa sporları ve lezzetleri ile birlikte tanıtılacak. İzmir Travel Turkey fuarında olduğu gibi Travel EXPO Ankara’da da Fethiye domatesi, peyniri ve zeytinyağı gibi Fethiye lezzetleri konukların beğenisine sunulacak.

Yeni Trend Fethiye sloganı ile yapılacak tanıtım çalışmaları kapsamında 23 Mart Cuma saat 15.00’te kokteyl düzenlenecek. Kokteyle bölge milletvekilleri ve Ankara’da yaşayan Fethiyelilerin yanı sıra Ankara’da faaliyet gösteren pek çok acentenin ve turizm profesyonelinin katılım sağlaması bekleniyor.

Amaç Ankara’dan Türkiye’ye yayılmak

Travel EXPO Ankara Fuarı hazırlıkları hakkında bilgi veren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Ankara’nın Fethiye için önemini vurgulayarak şunları söyledi: “Ankara’da yaşayan nüfusun büyük çoğunluğu Türkiye’nin her yerinden atanarak gelen memurlardan oluşuyor. Bu şu demek oluyor: Ankara’da yapılan tanıtım sadece Ankara ile sınırlı değil. Buradan Türkiye’ye yayılıyor.” dedi.

Ankaralıların Fethiye’yi tanıdığını ve tatil için tercih ettiğini belirten Arıcan, “Ankaralılar Fethiye’yi biliyorlar. Bu bağları daha da güçlendirmek için Travel EXPO Ankara fuarı önemli. Bölgemizi bütüncül tanıtım yaklaşımı ile tanıtacağız. Defne yaprağı, adaçayı ve keçi boynuzu, Fethiye domatesi ve peyniri, zeytinyağını tanıtacağız.” diye konuştu.