ARICAN, AVRASYA TV’YE KONUŞTU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ARICAN, AVRASYA TV’YE KONUŞTU

Haber Tarihi: 05.02.2016

FTSO Başkanı Akif Arıcan, Almanya başta olmak üzere Avrupa'nın bir çok ülkesinde bulunan Türklere yönelik yayın yapan Kanal Avrupa Televizyonu tarafından hazırlanan Hedef 2023 Programına konuk oldu. Almanya'da yaşayan Türklerin sahibi olduğu Kanal Avrupa televizyonu, yayınlarını Almanya merkezli olarak sürdürüyor.

Moderatör Sevda Akovalı'nın sunduğu programda Avrupa basını tarafından Türkiye'nin güvensiz bir ülke olduğu yolundaki yayınlara karşı, özellikle tatil bölgelerinde hayatın normal şekilde devam ettiği, yerli ve yabancıların başta Fethiye olmak üzere tüm bölgede rahat bir yaşam sürdüğü anlatılıyor.

FTSO Başkanı Akif Arıcan, programda yaptığı konuşmada bölgemizde yaşanan huzura dikkat çekti. Arıcan, Fethiye'nin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanında yatırım fırsatları hakkında da bilgiler vererek, özellikle Türk asıllı Avrupalı yatırımcıları bölgemize davet etti. Arıcan Oda olarak yatırımcılara gerekli desteği verdiklerini belirterek, devam eden projelerin tamamlanmasının ardından bölgemizin marka değerinin artacağını ifade etti.