ARICAN’DAN YILDIZLARA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ARICAN’DAN YILDIZLARA ZİYARET

Haber Tarihi: 22.01.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 20 Kasım 2014 tarihinde düzenlenen Fethiye’nin Yıldızları ödül törenine katılamayan kişilere plaketleri ziyaretle veriliyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın dört yılda bir geleneksel olarak düzenlediği, Fethiye’nin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayanların ödüllendirildiği Fethiye'nin Yıldızları gecesine katılamayan kişiler kurum yada işletmelerinde ziyaret edilerek plaketleri veriliyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan plaketlerini alamayan kişileri bizzat ziyaret ederek plaketlerini veriyor.

Arıcan, Fethiye Spor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk’ü, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayri Topçu, Batı Akdeniz Gazetesi Sahibi ve Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Fethiye Temsilcisi Erkan İlik’i ziyaret ederek plaketlerini verdi.

Arıcan, ziyaretler sırasında sohbet ettiği yetkililerle Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye'nin gelişmesi için tüm kurum, kuruluş ve kişilerle işbirliğine devam edeceklerini dile getirirken Fethiye için yapılması gereken konularda da fikir alış-verişinde de bulundu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın dört yılda bir geleneksel olarak düzenlediği, Fethiye’nin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayanların ödüllendirildiği gece 2014 yılında 20 Kasım tarihinde yapılmış, gecede Fethiye’ye katkı sunan önemli isimlere plaket verilmişti.