ARICAN, FATİH ÇEKİRGE İLE FETHİYE PROJELERİNİ GÖRÜŞTÜ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ARICAN, FATİH ÇEKİRGE İLE FETHİYE PROJELERİNİ GÖRÜŞTÜ

Haber Tarihi: 26.09.2016

Tatil için Fethiye’ye gelen Fatih Çekirge, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile de görüştü.

Tatil için Fethiye’ye gelen Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Fatih Çekirge ve ekonomist Meriç Köyatası,  genç yaşta hayatının kaybeden Fethiyeli sanatçı, çellist Benyamin Sönmez anısına düzenlenen 5.Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali dinleyicileri arasındaydı. Festival programının ikinci günü dünyaca ünlü paraşüt merkezi Babadağ’a konseri dinlemek için çıkan Fatih Çekirge, Benyamin Sönmez’in annesi Fatma Sönmez ile de bir araya gelen Fatih Çekirge, Fatma Sönmez’e sarılarak acısını paylaştı.

Fethiye tatili sırasında Fethiye’nin ekonomiksi hakkında da bilgiler toplayan Fatih Çekirge ve Meriç Köyatası, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile görüştü. Çekirge, FTSO’nun iştiraki olan Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Limited Şirketi tarafından yaptırılacak olan Babadağ Teleferik Projesi hakkında Arıcan’dan bilgi aldı.

Arıcan, Fethiye’nin gündeminde olan ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından takip edilen projeleri hakkında da Fatih Çekirge ve Metin Köyatası’na bilgi verdi. Arıcan, Fethiye Kruvaziyer Liman Projesi, Fethiye Üniversitesi çalışmaları ve Kaya Köy’ün turizme kazandırılması için yapılan çalışmaları anlattı. Babadağ Teleferik Projesine gösterdiği gayretten ötürü Akif Arıcan’ı tebrik eden Fatih Çekirge, projenin yerinde bir proje olduğunu belirterek başarılar diledi. Fatih Çekirge, Fethiye’de bir denizcilik okulunun olması çok iyi olacağı düşüncesini Akif Arıcan ile paylaştı.