ARICAN "HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ" - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ARICAN "HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ"

Haber Tarihi: 03.12.2015

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Fethiye Özel Eğitim İş Uygulama Merkezini ziyaret eden Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Okulun yapımında büyük emeği geçen Zeynep Çalık ve FTSO Başkanı Akif Arıcan'ın da aralarında bulunduğu davetliler,  öğrencileri hazırladığı ürünleri beğeniyle karşıladı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Fethiye Özel Eğitim İş Uygulama Merkezini ziyaret eden Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve okulun kazandırılmasında büyük emeği olan eşi Zeynep Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, FTSO Başkanı Akif Arıcan, FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin ve okul müdürleri öğrencilerin çalışmaları inceleyerek okulun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan yiyecekleri okulda servis eğitimi alan öğrenciler yaparken öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar, davetlilerce beğeniyle karşılandı.

Okulun kazandırılmasında destek veren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, yaptığı konuşmada her insanın engelli adayı olduğuna dikkat çekerek; "Okulun açılma aşamasında Fethiye İş Okulunu ziyaret ettik. Sosyal sorumluluk gereği buradaki ailelere elimizi uzatmamız gerektiğini düşündük. Hepimiz bir engelli adayıyız. Burada çocuklarımızı hayata, topluma kazandırmak için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Gönül ister ki imkânlar daha çok olsun, daha fazla yardım edebilelim, destek verebilelim. İnşallah Babadağ Teleferik Projesini gerçekleştirdiğimizde Odamızın kaynaklarını arttıracağız. Fethiye'de bu tür sosyal sorumluluk projelerine daha fazla katkıda bulunabileceğiz. Bu okulun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunar okul yönetimi ve öğretmenlerimizin görevlerinde başarılar dilerim" diye konuştu.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, FTSO Başkanı Akif Arıcan, FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin ve davetliler, Fethiye Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ziyaretinde öğrencilerin öğretmenlerinin gözetiminde hazırladığı çeşitli reçeller, boncuk kolye ve anahtarlıklardan oluşan sergiyi gezdiler. Sergilenen reçellerin yanında takı ve anahtarlıklar beğeniyle karşılandı. Fethiye Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde eğitim gören öğrencilerin davetlilere sıcak ve samimi yaklaşımı ilgi çekti. Fethiye Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde eğitim gören öğrencilerin el emeği ürünlerden bazıları, davetlilere hediye edildi.