ARICAN KATI ATIK DEPOLAMA TESİSİ AÇILIŞINA KATILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ARICAN KATI ATIK DEPOLAMA TESİSİ AÇILIŞINA KATILDI

Haber Tarihi: 04.10.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye-Seydikemer Katı Atık Depolama tesisi 2.Lot açılış töreninin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün ile görüşen FTSO Başkanı Akif Arıcan,  Kaya Köyünün imar ve restorasyon sorunu hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye-Seydikemer Katı Atık Depolama Tesisinin 2. Lot açılışı 4 Ekim 2017 tarihinde Çırpı’da yapıldı. Açılış törenine katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün ile kısa süre sohbet etti. Arıcan, Gürün’ü hem açılışı yapılan tesis hem de kaplaması yapılan Kaya Köyü yolu için tebrik etti.

Osman Gürün, açılış konuşmasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başarı ile yürütülerek hayata geçirilen Babadağ Teleferik Projesinden de bahsetti. Gürün, projedeki başarısından ötürü Akif Arıcan ve ekibini kutladı.

Sloganlarının “Sevgi, hoşgörü, güler yüzlü hizmet” olduğunu vurgulayan Osman Gürün, Fethiye’yi bir inciye benzeterek her şeyin en iyisini hak ettiğini ifade etti.

Katı atık depolama tesislerinin sadece atıkların bertarafı için yapılmadığını kaydeden Gürün, ayrıca elektrik enerjisi üretileceğini de söyledi.

Gürün, açılış töreninin ardından Akif Arıcan ile birlikte Kaya Köyüne geçti. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kaya Köyü yolunu inceleyen Osman Gürün, işaretleme ve koruluk çalışmalarının da yapılacağını, Köyün içerisinde kalan 3,5 km'lik yolun da alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bitirileceğini kaydetti.

Kaya Köy Kuyu Başı kahvehanesinde köylülerle birlikte çay içen Osman Gürün’e Akif Arıcan tarafından köyde yaşanan imar sorunu iletildi. Osman Gürün ve Akif Arıcan bu sırada Kaya Köyünün restorasyonu konusunda da görüş alışverişinde bulundular.