ARICAN, “POZİTİF DÜŞÜNCE” YE KATILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ARICAN, “POZİTİF DÜŞÜNCE” YE KATILDI

Haber Tarihi: 30.11.2015

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Kanal F ekranlarında yayımlanan Pozitif Düşünce programına katılarak Babadağ Teleferik projesinin 2016 yılının Ocak ayında ihale edileceğini söyledi. Fethiye'nin incelikli so4unlarina da değinen Arıcan, Muğla Milletvekili Hasan Özyer'in bakan olmasını istediklerini belirtti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, KANAL F televizyonunda yayımlanan Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu, 20 Kasım 2015 tarihinde canlı yayımlanan 'Pozitif Düşünce' programına katıldı. Fethiye esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu da katıldı. Odaların yürüttüğü projeler başkanlar tarafından anlatıldı. Programda Fethiye'nin öncelikli sorunlarına ve çözüm yöntemleri ele alındı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, 2016 yılında Babadağ Teleferik projesi üzerinde çalışacaklarını belirtti. İhale projesinin hazırlandığını kaydeden Arıcan, 2016 yılının Ocak ayında ihaleyenin yapılan ineceğini söyledi. Arıcan, Fethiye halkının ve misafirlerini 2017 yılında Babadağ'a teleferikle çıkacağının bilgisini verdi. Babadağ'da bu yıl hedeflenen uçuş rakamlarının üzerine çıkıldığını kaydeden Arıcan, teleferik projesinin hayata geçmesi ile birlikte en az 300 bin kişinin Babadağ’a teleferikle çıkmasını beklediklerini söyledi.

Fethiye'nin öncelikli sorunlarına da değinen Arıcan, Fethiye'nin artan nüfus ile birlikte alt yapı ve konut yetersizliği sorununa dikkat çekti. Arıcan, Fethiye'nin en önemli sorunlarından birinin de trafik olduğunu kaydetti.

Uzun zamandır Muğlalı bir vekilin bakan olmadığını belirten Akif Arıcan, Hasan Özer'in iş adamı kimliğine de dikkat çekerek turizm bakanı olarak görmek istediklerini belirtti.