ARICAN SANAYİ’DE BULUNAN ÜYELERİ ZİYARET ETTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ARICAN SANAYİ’DE BULUNAN ÜYELERİ ZİYARET ETTİ

Haber Tarihi: 21.02.2017

15 Şubat 2017 tarihinde, Fethiye Sanayi Sitesinde ziyaretlerde bulunan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Akif Arıcan, sanayi sitesinde güvenlik sorunu başta olmak üzere üyelerin ticari ve ekonomik sorunlarını dinledi.

Sanayi’de bulunan FTSO üyelerini birebir ziyaret eden Arıcan, Posedon Su Sporları ve Deniz Motorları sahibi Uysal Özgenç,Uysallar Oto Yedek Parça sahibi Süleyman Uysal, Yalçın Oto Market yetkilisi Bayram Yalçın, Ege Ulaşım yetkilisi Hasan Yöntem, Aldemirler Ticaret sahibi Fatih Aldemin, Dişdiş Orman Ürünleri yetkilisi Mustafa Dişdiş ile görüştü ve üyelerin  sorunlarınıve ticari hayata ilişkin görüşlerini dinledi.Sanayi sitesinin şehir merkezinde kalmış olmasından kaynaklı sorunları dinleyen Arıcan, FTSO üyeleri ile sektörel ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

Ziyaretlerde, sanayi esnafının Organize Sanayi Bölgesi projesini yakından takip ettiği görüldü. Arıcan, ziyaretleri sırasında bu konudaki soruları da cevapladı.