ARICAN VE ÖZÜTOK`TAN ANADOLU ADLİYESİ BAŞSAVCISI TOSUN`A ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ARICAN VE ÖZÜTOK`TAN ANADOLU ADLİYESİ BAŞSAVCISI TOSUN`A ZİYARET

Haber Tarihi: 29.03.2016

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca Avrupa’nı en büyük adliyesi olan İstanbul Anadolu Adalet Sarayı personeline Yörük kültürünü anlatan Ramazan Kıvrak’ın yazdığı ‘Yürüyen Türkler Yörükler’ kitabı, adaçayı kesesi ve tanıtım DVDsi hediye edildi. Hediyeler, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve yardımcısı Günay Özütok tarafından Anadolu Adalat Sarayı Başsavcısı aynı zamanda Fethiyeli olan Fehmi Tosun’a teslim edildi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiyeli olan ve İstanbul Anadolu Adalet Sarayından Başsavcı olarak görev yapan Fehmi Tosun’un talebi üzerine harekete geçti. Memleketi Fethiye’yi adliye personeline tanıtmak isteyen Başsavcı Fehmi Tosun, FTSO’dan bu konuda destek istedi. Başsavcının talebini geri çevirmeyen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Ramazan Kıvrak’ın ‘Yürüyen Türkler Yörükler’ kitabından bin adet bastırdı. Kitabın yanı sıra FTSO tarafından fuar organizasyonlarında dağıtılan adaçayı keselerinden ve Fethiye tanıtım filmi Face&Places’ten de bin adet hazırlanarak Anadolu Adalet Sarayına hediye edildi. Hediyeler Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve yardımcısı Günay Özütok tarafından Anadolu Adalet Sarayı Başsavcısı aynı zamanda Fethiyeli olan Fehmi Tosun’a teslim edildi.

Memleketinin tanıtımına katkıda bulunmak istediğini ifade eden Başsavcı Fehmi Tosun, bu çalışmasına katkılarından dolayı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür etti.

Arıcan ve Özütok, Başsavcı Tosun’u çalışmalarından dolayı tebrik edip başarı dileklerinde bulundu.