ARICAN: “YOL YAPIMI İŞYERLERİNDE TİCARETİ ETKİLEMEMELİ” - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ARICAN: “YOL YAPIMI İŞYERLERİNDE TİCARETİ ETKİLEMEMELİ”

Haber Tarihi: 10.08.2017

Muğla Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Mühendisleri Fethiye’de Adnan Menderes ve Süleyman Demirel Bulvarında yapılacak yol yapımı çalışması hakkında görüşlerini almak için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. Projeyi değerlendiren Arıcan, yapım süresinin uzun olmaması gerektiğini, işyerlerinin ticari hayatına bu süreçte devam etmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanları Şehir Plancı Ceyhun Gümüşsoy, İnşaat Mühendisi Süleyman Soydemir ve Harita Mühendisi Burak Cunda’yı ağırladı. Görüşmede Adnan Menderes ve Süleyman Demirel Bulvarında yapılacak yol yapımı çalışması görüşüldü. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yol yapım projesini değerlendiren Akif Arıcan, yol yapım çalışmalarında sürenin önemli olduğunu vurguladı. Yapım süresinin uzun olmasının ticareti olumsuz etkilediğini kaydeden Arıcan, hem yapım çalışması sürecinde hem de sonrasında dükkanlarda, mağazalarda ticaretin devam etmesi gerektiğini söyledi. Arıcan, işyeri sahiplerinin tüm bu süreçlerde araçları ile işyerlerine malzeme yükleyebilmesi gerektiğini vurguladı.