ASKERİN TEKNİK İMKANLARI ARTIRILMALIDIR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ASKERİN TEKNİK İMKANLARI ARTIRILMALIDIR

Haber Tarihi: 26.09.2012

Tunceli de Salı günü akşam kent merkezi yakınında bomba yüklü araçla düzenlenen hain saldırıda ne yazık ki 6 askerimiz ve 1 sivil şehit olmuştur.

Gaziantep saldırısı ile başlayan kanlı terör sürecinde, terör örgütünün mayınlı ya da bomba yüklü araçla saldırı taktiğini öncelikli yöntem olarak belirlediği anlaşılmaktadır. Tunceli`deki hain saldırıda da teröristlerin bomba yükledikleri aracın  Türk Telekom Müdürlüğü’ne ait olması güvenlik güçlerince hiç bir şüphe ve tehdit algılanmamasını sağlamış görülüyor. Güvenlik güçlerimiz mayınlı ve ya bomba yüklü araç saldırılarına karşı ne denli teyakkuz halinde olmaları lazımsa, teknolojik anlamda polis ve askerimizin işini kolaylaştıracak araç-gereç temini mutlaka sağlanmalıdır. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Tunceli`de şehit olan 2 uzman çavuş ile 4 er ve 1 vatandaşımıza Allah`tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Saldırıda yaralanan vatandaşımız içinse acil şifalar diliyoruz.