ATİS FUARCILIKTAN ODAMIZA PLAKET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ATİS FUARCILIKTAN ODAMIZA PLAKET

Haber Tarihi: 22.06.2017

2 yıldır Ankara’nın tek turizm fuarı olan Travel EXPO Ankara fuarını düzenlenen ATİS Fuarcılıktan FTSO’ya plaket verildi.

2016 ve 2017 yılında Ankara’da düzenlenen Travel EXPO Ankara fuarında katılımlarından ötürü ATİS Fuarcılık tarafından FTSO’ya verilen plaketi Oda adına Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan aldı. ATİS Fuarcılık Proje Sorumlusu Emir Can Tunç, Fethiye’ye gelerek Arıcan’a plaketi takdim etti. FTSO’nun 2017 yılında SKYWALK-Fethiye standı ile fuarda göz doldurduğunu belirterek 2018 yılında da yer almasından memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Tunç, “Ankara’da pek çok fuar firması tarafından turizm fuarı yapılması denedi ancak başarılı olamadı. ATİS Fuarcılık olarak 2 sene üst üste Ankara’da turizm fuarı düzenleyerek bir başarıya imza attınız. Elbette eksiklerimiz oldu ancak bunlardan ders alıp daha iyilerini yapacağız.”dedi.

FTSO’yu 2018 Travel EXPO Ankara’ya davet eden Tunç, “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2017 yılında güzel bir yerde stand aldınız. Fuara önemli bir katkı sundunuz. 2018 yılında da sizi Travel EXPO Ankara’da görmekten mutluluk duyarız” diye konuştu.

Plaket ve davetlerin ötürü ATİS Fuarcılığa teşekkür eden Akif Arıcan, “Ankara Fethiye için önemli bir iç Pazar. Bu nedenle Travel EXPO Ankara fuarını önemsiyoruz. Turizm sektörü zor bir yıl yaşıyor. Yerli turist daha da önem kazandı. Biz Oda olarak 2018 davetinizi yönetim kurulumuz ve turizm paydaşlarımızla birlikte değerlendirerek gereken katılımı sağlayacağımızı düşünüyorum” dedi.