AYDIN`DA YETKİLİLERE ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AYDIN`DA YETKİLİLERE ZİYARET

Haber Tarihi: 10.12.2012

Muğla Milletvekili Ali Boğa ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan Aydın'da ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Boğa ve Başkan Arıcan, Aydın'da Vali Kerem Al ve DSİ 21. Bölge Müdürü Kaya Yıldız'ı ziyaret ettiler.

‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Konferansı'na katılan Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan dönüş yolunda Aydın'da yetkilileri ziyaret ettiler.

Aydın Valisi Kerem Al'ı ziyaret eden Milletvekili Boğa ve Başkan Arıcan, daha sonra DSİ 21. Bölge Müdürü Kaya Yıldız'la görüştü. Gerek Vali Al, gerekse Bölge Müdürü Yıldız'a birer nezaket ziyareti gerçekleştirildiği öğrenilirken, Muğla Milletvekili Ali Boğa ve FTSO Başkanı Akif Arıcan ziyaretlerden memnun ayrıldı.

Konuklarını zarif bir şekilde karşılayan Aydın Valisi Kerem Al ve DSİ 21. Bölge Müdürü Kaya Yıldız ziyaret dolayısıyla konukları Milletvekili Boğa ve Başkan Arıcan'a teşekkür etti.