AZDA MARKETTEN ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AZDA MARKETTEN ZİYARET

Haber Tarihi: 16.01.2014

Azda Süpermarketleri Genel Müdürü Kemal Tanıl ve Genel Müdür Yardımcı olarak göreve başlayan Turgut Akgün Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan'ı 16.01.2014 Perşembe günü FTSO hizmet binasında ziyaret etti.

AZDA Marketlerde göreve yeni başlamasından dolayı ilk Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’nı ziyaret ettiğini belirten Turgut Akgün kendisi ve Azda Marketler hakkında bilgiler verip FTSO hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’dan oda ve Fethiye hakkında bilgiler elde etti.