BABADAĞ`DA BİRLİK YEMEĞİ DÜZENLENDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BABADAĞ`DA BİRLİK YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Haber Tarihi: 29.09.2014

25 Eylül  perşembe  akşamı  Babadağ'da  düzenlenen yemekte Fethiye Ticaret  ve Sanayi Odası Meclis üyeleri ile  Yönetim Kurulu üyeleri biraraya  geldi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  tarafından  organize  edilen  yemekte  sıcak sohbetlerin  yanısıra  Fethiye için çalışmalara hız kesmeden aynı şekilde devam edileceği konuşuldu.

FTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan,Meclis Başkanı Osman Çıralı ve yönetim  kurulu ve meclis üyelerinin katıldığı yemek havanın soğuk olmasına  rağmen  çok sıcak  bir  ortamda  geçti.

Meclis Başkanı Osman Çıralı ve FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan davetliler ile tek tek  ilgilendi.