BABADAĞ`DA HİZMETE GİRECEK AMBULANSIN TANITIMI YAPILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BABADAĞ`DA HİZMETE GİRECEK AMBULANSIN TANITIMI YAPILDI

Haber Tarihi: 10.05.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası iştiraki olan Fethiye Güç Birliği Şirketi tarafından işletilen Babadağ Hava Sporları Merkezi'nde görev yapacak ambülansın tanıtımı 10/05/2013 tarihinde saat11:00' FTSO önünde yapıldı.

2012 yılında 62,000 uçuş gerçekleştirilen Babadağ'da ziyaretçilerin oluşabilecek sağlık sorunlarına acil müdahalede bulunabilmek amacı ile sağlık grup başlığı ile görüşmeler sonucunda Babadağ'da 3 personelin görev yapacağı C tipi sağlık istasyonu kurulacak.

Sağlık istasyonuna destek vermek amacı ile 04 DC 785 plakalı Ford Transit 350 L model araç 12/04/2013 tarihinde FTSO tarafından satın alındı. TS:EN 1789 Ocak 2011 standardına uygun olarak  alınan bu ambulansın EK - C standartlarına yükseltilmesi için gerekli donanım ve dizaynları da yine Oda tarafından yaptırıldı.

Yapılacak protokolle bu ambulans sağlık grup başkanlığına devredilecek.

Bunların sonucunda Babadağ'da C tipi sağlık istasyonu oluşturulacak ve uçuşların yapıldığı süre boyunca ziyaretçilere hizmet verecek.