BANKACILAR "FETHİYE`NİN TANITIMI VE REKLAMI YETERSİZ" DEDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BANKACILAR "FETHİYE`NİN TANITIMI VE REKLAMI YETERSİZ" DEDİ

Haber Tarihi: 20.01.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan  Fethiye'de bulunan banka şubelerinin yetkililerine FTSO faaliyetlerini ve projelerini anlattı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen sohbet toplantısında Fethiye'de faaliyet gösteren banka şubelerinin  yetkilileri  ilçemiz turizminin gelişmesi için "tanıtım faaliyetleri ve reklama ağırlık verilmesi " gerektiğini vurguladılar.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ilçemizde faaliyet gösteren banka şubelerinin yetkililerini  düzenlenen kahvaltıda ağırladı. Toplantı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan'ın FTSO, faaliyetleri ve hizmetleri ile ilgili yaptığı sunumla başladı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın hizmet ve faaliyetler noktasında 2005 yılından bugüne  kaydettiği aşamaları anlatan Başkan Arıcan, "TOBB'a bağlı Odalar arasında 76. sırada akredite olduk. Odamız kalitesi ile 5 yıldızlı bir kuruluştur. Şimdi  "mükemmellik modelini" araştırıyoruz. Gelecek 2 yılda "mükemmellik modelinin altyapısını kurmak için çalışacağız" dedi.

"Fethiye Daha Az Tanınıyor"

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan'ın davetlisi olarak toplantıya katılan ilçemizde faaliyet gösteren banka şubelerinin yetkilileri ise; Fethiye'nin tanıtım ve reklam konularında geri kaldığının altını çizdi. Yapılan konuşmalarda özetle, "Dünyada ve Türkiye'de turizm bölgeleri arasında Antalya, Bodrum ve Marmaris daha çok tanınıyor. Fethiye'nin ön plana çıkartılması için projeler geliştirilmesi lazımdır. Fethiye'nin marka ve imaj eksikliği hissediliyor. Fethiye adına tanıtım ve reklam daha çok yapılmalıdır. Turizm altyapısının kentimizde daha sağlıklı hale getirilmesi gerekli görünüyor. Fethiye'de kruvaziyer iskele kurulur ve zengin  turisti çekmek için politikalar uygulanırsa turizmden beklediğimiz payı almak için önemli bir adım atmış oluruz" dediler.