BASIN CAMİASI İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞMA. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BASIN CAMİASI İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞMA.

Haber Tarihi: 25.07.2014

24.07.2014 tarihinde 106. sı kutlanan  Gazeteciler  ve Basın Bayram'ı  münasebeti ile Fethiye'deki basın  mensupları ile FTSO Yönetim  Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ,Meclis Üyeleri  ve Meslek Komitelerinin  katılımı ile Yengeç Restaurant'ta  Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 'nın organize etmiş olduğu iftar  yemeğinde biraraya  gelindi.

Yoğun ilgi gösterilen iftar  yemeği samimi bir ortamda  gerçekleşti. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan iftar  yemeğinde  yaptığı  basın açıklamasında '' Başta Fethiye'mizin  basın  mensupları  olmak  üzere tüm  basın  camiasının  Basın Bayramı'nı kutlayarak,  bu özel  günde  hep birlikte  olmaktan  mutluluk  duyuyoruz.'' dedi.