BAŞKAN ARICAN REKOR KIRDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BAŞKAN ARICAN REKOR KIRDI

Haber Tarihi: 10.10.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan son 12 saatte 2 farklı televizyon programında toplam ikibuçuk saat canlı yayında kalarak adeta rekor kırdı. İlk olarak Salı günü akşam Çalış`tan canlı yayın aracıyla dünyaya ulaşan Akdeniz TV`deki Gündem Özel programında Yönetim Kurulu Üyesi Günay Özütok ile birlikte Murat Er`e konuk olan Başkan Arıcan, Çarşamba günü sabah 10:00`da Kanal F`de `Yeni Bir Gün  Yine Bir Gün` adlı programda Dilek Taş`ın konuğuydu. Başkan Arıcan ve Özütok Akdeniz TV`de Çalış`tan canlı yayınlanan Gündem Özel programında Fethiye`yi en iyi şekilde tanıtıp, önemli projelerden söz ettiler.

Akdeniz TV Gündem Özel programını bu kez Çalış`ta konuşlandırdığı canlı yayın aracından gerçekleştirdi. Murat Er`in sunduğu Salı akşamı saat 21:30`da başlayan programa FTSO Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Günay Özütok katıldılar. Akdeniz TV`de yaklaşık 1 saat devam eden programda sunucu Murat Er`in çeşitli konularda sorularını yanıtlayan Başkan Arıcan ve Özütok Fethiye`yi layık olduğu şekliyle en güzel şekilde tanıttılar.

Fethiye`nin genel altyapı eksikliği ve beklenen yatırımların yapılmaması dolayısıyla turizmden beklediği payı alamadığını vurgulayan FTSO Başkanı Akif Arıcan, Teleferik Projesi, Üniversite Projesi, Körfezin Temizlenmesi Projesi gibi turizm için olmazsa olmaz projeleri anlattı. Turizmle birlikte Fethiye tarımının da ülkeye çok önemli katkılar sunduğunu kaydeden Başkan Arıcan`ın anlatımı Fethiye Tanıtım Filmi gösterimi eşliğinde devam etti.

Özütok: Rusya Pazarı Çok Önemli

Çalış`tan canlı yayınlanan Gündem Özel programının sunucusu Murat Er`in sorularını yanıtlayan FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Günay Özütok ise; Fethiye`nin Avrupa ülkelerine yakın konumu ile turizmde var olan şansını daha iyi değerlendirebilmesi için altyapı ve bazı temel problemlerin ortadan kaldırılmasını istedi. Son dönemde hızla gelişmekte olan Rus pazarını çok önemsediğini anlatan Özütok, bu konuda tanıtım atağına kalkmak gerektiğini ifade etti.

Kanal F`de Fuarları ve Projeleri Anlattı

FTSO Başkanı Akif Arıcan, Çarşamba sabahı saat 10:00`da Kanal F`de `Yeni Bir Gün  Yine Bir Gün` adlı programda programı hazırlayan ve sunan Dilek Taş konuk oldu.  Taş`ın sorularını yanıtlayan FTSO Başkanı Akif Arıcan ilçe tanıtımında büyük öneme sahip bugüne kadar katıldıkları fuarları anlattı. FTSO Başkanı Akif Arıcan konuk olduğu `Yeni Bir Gün  Yine Bir Gün` adlı programın son bölümünde ise Fethiye için gündeme getirdikleri ve kamuoyu oluşturdukları temel projelerden söz etti.